zondag 7 september 2008

Zat 13 sep: infoavond over de antifa-actie in keulen (a*dam)

Zaterdag 13 september wordt er een info-avond gehouden over het Internationaal racistisch congres dat plaats gaat vinden op 19 en 20 september in Keulen. en wat wij als antifa er aan gaan doen.

Waneer: Zaterdag 13 september
Waar: Eigenaardig (verbindingsstraat 19, Amsterdam)
Hoelaat: s,avond om 19:00
Wat: eten,(vegan) filmpjes en informatie natuurlijk.

In Keulen (DE) wordt in het weekend van 20 september door de neo-nazistische NPD en het extreem rechtse pro köln een anti-islam congres georganiseerd. Vele rechts extremistische clubs uit de rest van europa zullen hier aanschuiven.Er wordt in Duitsland zelf landelijk gemobiliseerd voor tegen-acties en ook vanuit de internationale hoek zal er weerstand geboden worden.op deze infoavond krijg je te horen wat er allemaal gaat gebeuren en hoe.

Ook AFA-Nederland draagt hier zijn steentje aan bij en zal een bus regelen naar Köln. Dus reserveer alvast een plekje in je agenda! Mail naar afa@afanederland.org om je op te geven voor de bus. Doe dit tijdig in verband met slaapplaatsen. Vrijdag 19 September zal er naar Duitsland worden afgereisd om vervolgens Zaterdag de 20ste weer terug te keren. De bus zal vertrekken vanuit Nijmegen met opstapmogelijkheid Arnhem.

Hopelijk zien we je op de infoavond en in keulen!